RefugeesWelcomeSports
verantwortlich: Petra Borchert

RefugeesWelcomeSports findet Ihr auch im SportABO-PLUSprogramm

Hier ist jede*r willkommen, der an einem fairem Umgang beim gemeinsamen Sporttreiben und generell einem freundlichen Miteinander interessiert ist.

Du solltest mindestens 16 Jahre alt sein und Sportsachen und Hallenschuhe ins Training mitbringen.

Folgende Sportangebote sind im Refugees Welcome Sports am Samstag von 16.30 - 18.30 Uhr möglich:

Halle 1: Dodgeball

• Voraussetzungen: Grundtechniken im Werfen und Fangen von Bällen.

Halle 2: Volleyball

• Voraussetzungen: Grundtechniken des Volleyball sollten bekannt sein

Halle 3: Basketball

• Voraussetzungen: Grundtechniken des Basketball sollten bekannt sein;

Keine vorherige Anmeldung nötig:
einfach Vorbeischauen und vor Ort registrieren! Das Angebot ist generell kostenfrei - Spenden sind jederzeit willkommen!

Bitte trage Dich in die Vormerkliste ein, wenn Du über kurzfristige Änderungen informiert werden möchtest.

RefugeesWelcomeSports:

Everyone is welcome if interested in fair sports and friendly cooperation. You should be at least 16 years of age and bring sports clothes and indoor sport shoes with you.

The following sports can be played during Refugee Welcome Sports on Saturdays from 4.30 – 6.30 pm:

Sports hall 1: dodgeball (new)

• Requirements: basic skills in throwing and catching balls, at least 16 years of age, indoor sports shoes and sportswear

Sports hall 2: volleyball

• Requirements: basic technical skills of volleyball, at least 16 years of age, indoor sports shoes and sportswear

Sports hall 3: basketball

• Requirements: basic technical skills of basketball, at least 16 years of age, indoor sports shoes and sportswear

No signing up required, just come by and register once you are there. This course is for free, donations are welcome!

Please register on the list if you want to get information abaout changings in the programme.

0123456Sa
Universitätssporthalle 1